lørdag 21. desember 2013

Villmarksdøgn - workshop


Tidlig på 2000-tallet arrangerte jeg Villmarkskveld tre ganger i Haugesund. I 2012 startet jeg på ny frisk med Villmarksdag og 10. og 11. januar 2014 blir det Villmarksdøgn på Rica Maritim Hotel.

På Stavanger Foto sin høstmesse i november hadde Roy Mangersnes workshop i naturfoto som tok de frammødte med storm. Det koster jo både tid og penger å dra til Stavanger så derfor vil Roy ha samme workshopen på Rica Maritim Hotel i Haugesund 10. januar fra kl. 18.30 til 21.30.

Roy Mangersnes er høyt premiert i en rekke internasjonale naturfotokonkurranser, er fotoguide i Wild Photo Travel og har forfatter flere bøker.
Workshopen bygger altså på lang erfaring som biolog og naturfotograf og krydres med en rekke fantastiske bilder fra flere verdensdeler.

Tema:
Bakgrunn
Fotoutstyret
Lys og lysmåling
Action
Panorering
Perspektiv
Forgrunn - bakgrunn
Motlys
Silhuetter
Miljøbilder
Fjernstyring, sensor
Video


Det er pr. 21.12 over 30 påmeldte fra Sandnes i sør til Odda i øst. Dersom påmelding via E-post innen 24.12 kl. 12 er prisen kr. 400. Deretter kr. 500. Skriv navn og adresse på mailen

Lørdag 11. januar blir det Villmarksdag på samme hotel. I løpet av noen dager kommer en blogg om denne. Enn så lenge finnes noe info på Natura Media

Dersom ønske å delta både fredag og lørdag, er det rimelig overnatting på Rica Maritim Hotel.

Her et lite knippe av bilder som Roy Mangersnes vil vise og forklare nærmere hvordan ble til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar