tirsdag 8. januar 2013

VMD i Haugesunds storstue

Fredag fikk jeg epost fra det erverdige kulturhuset "Gamle Slaktehuset" at storsalen var stengt grunnet innvendig takras. Dette skulle være Villmarksdagens hovedarena førstkommende lørdag. Helga gikk absolutt med til tankevirksomhet og i går dro jeg til naboen Rica Maritim Hotel. Femten minutter senere var det småløping på kaikanten. Ikke av stress, men av glede.

-Jo, Maritim Hall er ledig og du kan få leie amfidelen var budskapet.

To småsaler på Gamle Slaktehuset hadde blitt skikkelig stress for alle parter. Foredragsholdere måtte sannsynligvis holde to slideshow osv. Nå er det plass til alle i amfiet (350 seter) alle vil se veldig godt på det store lerretet.

I foajeen er det god plass til raddel og det vil bli god plass til utstillerne bl.a. fotoutstyr fra Stavanger Foto. Det er også noen få skritt til kaien der også Cafe René er plassert.

Rica Maritim Hotel ligger sentralt plassert i Smedasundet i Haugesund, like ved Gamle Slaktehuset.

Ellers har det blitt drevet aktiv markedsføring på div. nettsider, bl.a. Villmarksdag på Facebook og via Twitter. På julaften var det en fire-spalters annonse i papiravis til Haugesunds Avis og i h-avis.no har det rullet en "knapp" (reklame på 180x100 px.) siden fredag. 
Torsdag skal Bjarne H Sætrang, Kåre Gårder og meg på direktesending på TV-Haugaland. 

Så da ønskes alle velkommen på Villmarksdag på Rica Maritim Hotel, Haugesund 12. januar. 
Start kl. 10.30. Både enkeltbilletter og dagspass. 

Se mer info på Natura Media

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar