søndag 25. desember 2011

Villmarksdag 7. jan. 2012

Spermhval ved Pico, Azorene 
For noen år siden arrangerte jeg flere "Villmarkskvelder" i Haugesund. Mange har etterlyst nye foredrag fra "fjern og nær". Så nå er det bare til å sette av første lørdag i 2012.
Så lenge sola er over horisonten og litt til, blir det tettpakket program med bilder til dyktige naturfotografer i Rogaland
Stavanger Foto tar med seg det siste innen teleobjektiv, også de lange. 

Dette er første "teaserblogg" om arrangementet på Gamle Slaktehuset sentralt i Haugesund. Detaljert program og flere bilder kommer i neste blogg som legges ut i slutten av uka.
Bli gjerne venn på Facebook.
Se også annonse i Haugesunds Avis.
Flere av oss som deltar stiller på TV-Haugaland onsdag 4. januar.

Arnt Ove Jøsang er blitt en ivrig naturfotograf via sitt arbeid på Stavanger Foto. Først tar han oss med til bjørneland i Finland. Dessuten viser Arnt Ove bilder fra sin hubro-kamuflasje på Haugalandet. Fuglekikker/fotograf Christian Tiller viser bilder og forteller om sin fantastiske lærebok i fuglefotografering "Flyktige motiver". Boka er blitt veldig godt mottatt over hele landet.


Herptil-fantast Thor Håkonsen fra Karmøy har besøkt øya Madagaskar og viser oss bilder av fargerike større og mindre krypdyr.


Videre viser trekløveret Hans Jørgen Alfsen, Magnus Fjeld og Knut Egil Ness bilder fra "Off road"- Karmøy med rovfugler i sentrum. Bilder fra disse i neste blogg.

Jeg skal vise bilder fra alle de ni azoriske øyene og fra en 20-dagers tur til Alaska i 2010.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar